Blog navigatie

Nieuwste blogs

Gepubliceerd in :"2020 - augustus"

 • Hoe ga je om met stress en angst tijdens de coronacrisis
  Hoe ga je om met stress en angst tijdens de coronacrisis
  686 Weergaven Liked

  Het coronavirus (COVID-19) brengt een heel eigen stress en angst mee. Dit is waarschijnlijk een van de belangrijkste gebeurtenissen in ons leven, waardoor de meeste mensen thuis zijn geïsoleerd in zelfquarantaine. Hier zijn enkele survivaltips van je vrienden bij Calmzy om beter met angst en stress om te gaan tijdens de crisis.

  Lees meer
 • Slaaptips: 5 tips om in slaap te vallen
  Slaaptips: 5 tips om in slaap te vallen
  1548 Weergaven Liked

  Je gedrag gedurende de dag, en vooral voordat je gaat slapen, kan grote invloed hebben op de slaapkwaliteit. Het kan een gezonde slaap bevorderen of bijdragen aan slapeloosheid. Als je er een gewoonte van maakt om goed te slapen, ben je gezonder en voel je je beter. Er zijn veel tips die je kan volgen, maar de volgende 5 tips zullen zeker helpen om sneller in slaap te vallen.

  Lees meer
 • Zo doe je een verzwaringsdeken hoes om een verzwaringsdeken
  Zo doe je een verzwaringsdeken hoes om een verzwaringsdeken
  6092 Weergaven Liked

  Verzwaringsdekens zijn super fijn als je beter wilt slapen. Ze geven een diepe druk en stimuleren het zenuwstelsel om te ontspannen. Om het plaatje compleet te maken zijn er ook mooie speciale verzwaringsdeken hoezen beschikbaar. Je kunt ze makkelijk uitwassen in de wasmachine en beschermen je verzwaarde deken tegen slijtage.

  Lees meer
 • Waarom verzwaringsdekens je leven voor altijd kunnen veranderen
  Waarom verzwaringsdekens je leven voor altijd kunnen veranderen
  777 Weergaven Liked

  Heb je al eens van verzwaringsdekens gehoord? De ideale deken wanneer je last hebt van slapeloosheid, AD(H)D, overprikkeling, stress, depressie en nog veel meer. Verzwaringsdekens kunnen je leven voor altijd veranderen. Op een positieve manier waardoor je weer fluitend door het leven gaat.

  Lees meer
 • Wordt een verzwaringsdeken vergoed door mijn zorgverzekering?
  Wordt een verzwaringsdeken vergoed door mijn zorgverzekering?
  4268 Weergaven Liked

  Als je ooit een nacht in bed hebt liggen woelen en draaien, weet je al hoe je je de volgende dag zult voelen: moe, chagrijnig en niet lekker. De lange termijn effecten van slaapgebrek zijn reëel. Wordt een verzwaringsdeken vergoed door mijn zorgverzekering? Investeren in een verzwaringsdeken kan voor veel mensen een hoge kostenpost zijn. Investeren in goede en gezonde slaapgewoonten is absoluut noodzakelijk en kan op de lange termijn zelfs onnodige kosten vermijden.

  Lees meer
 • Verzwaringsdekens: dé oplossing voor slecht slapen, angst en stress
  Verzwaringsdekens: dé oplossing voor slecht slapen, angst en stress
  1436 Weergaven Liked

  Angst, stress of overspannenheid zorgen ervoor dat je slecht slaapt. Ben je van jezelf al een moeilijke slaper dan krijg je te maken met vermoeidheid en concentratieproblemen. Verzwaringsdekens staan al enige tijd bekend als een goede oplossing tegen slecht slapen. Niet alleen geschikt voor volwassenen, ook kinderen hebben hier baat bij.

  Lees meer
 • Een verzwaringsdeken wassen doe je zo!
  Een verzwaringsdeken wassen doe je zo!
  9069 Weergaven Liked

  Verzwaringsdekens kunnen best duur zijn en het wassen van een verzwaringsdekens is toch anders dan een normale deken. Dit doe je niet zomaar. Een verzwaringsdeken bestaat uit speciale materialen waardoor het deken zwaarder (en duurder) wordt. Om het beste uit je investering te halen is het belangrijk om je verzwaringsdeken goed te wassen en onderhouden. Goed onderhoud betekent goed schoonmaken. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

  Lees meer
 • Verzwaringsdekens voor sensorische overprikkeling
  Verzwaringsdekens voor sensorische overprikkeling
  1300 Weergaven Liked

  Sensorische overprikkeling komt vaak bij autisme, ADHD/ ADD of een burn-out voor. Een overprikkeld zenuwstelsel kalmeren blijkt niet altijd even makkelijk. Verzwaringsdekens kunnen hier wél goed bij helpen. Door de gelijkmatige druk op het lichaam is het mogelijk om overprikkeling te stoppen. Het gevolg: een diepe en rustgevende slaap met overdag een betere concentratie.

  Lees meer
Showing 1 to 8 of 8 (1 Page)