Calmzy Charity Story #2 Aangrijpend verhaal van Michelle..

Berich afbeelding

Het goede doel is een belangrijk aspect in ons bedrijf. Naast onze missie om mensen bewust te maken van de noodzaak van een goede nachtrust, helpen we mensen in nood die behoefte hebben aan een betere slaap. Met een Calmzy verzwaringsdeken kun je makkelijker en dieper slapen en daarom gaan we elke week op zoek naar mensen waaraan we verzwaringsdekens kunnen doneren.

Opgegeven door een vriendin

Toen we op social media hadden aangekondigd dat we gaan starten met het doneren van Calmzy verzwaringsdekens aan het goede doel, kregen we een aantal leuke reacties. Een daarvan sprong er toch wel uit. Elske vertelde in een reactie dat een goede vriendin van haar wel in aanmerking komt voor een donatie van Calmzy. Dit heeft te maken met een turbulent jaar van haar vriendin Michelle.

De vriendinnen benaderen voor een donatie

We besloten om Elske te benaderen om wat meer informatie te krijgen over Michelle. Ons idee was om Michelle te verrassen met een Calmzy, maar dat vond Elske niet zo’n goed idee. Daarom hebben we besloten om Elske haar vriendin Michelle van te voren te laten informeren over het plan om haar een verzwaringsdeken te doneren, en het ook op te nemen op de telefoon voor een nieuwe Calmzy Charity Story.

Michelle aan de telefoon

Uiteindelijk heb ik Michelle zelf aan de telefoon gesproken. We hadden afgesproken dat we elkaar zouden ontmoeten in Wageningen bij de vriendin van Michelle; Elske. Ik wist nog steeds niet precies wat er dit jaar met Michelle was gebeurd, maar wilde het verhaal graag horen als we bij haar zijn.

Aangrijpend verhaal

Toen we bij Michelle waren gearriveerd, vertelde ze ons haar verhaal. Ik was er direct enorm van onder de indruk. Ze heeft helaas afscheid moeten nemen van twee dierbaren in zeer korte tijd. Dat heeft zo’n enorme impact gehad op haar leven, dat onder andere haar slaap zeer slecht is geworden. Ook stress en angst hebben een groot deel van het jaar haar stemming beheerst.

Calmzy doneren

Door haar aangrijpende verhaal hebben wij Michelle een Calmzy verzwaringsdeken gedoneerd. Met een Calmzy krijgt ze een stevige knuffel, voelt ze wat geborgenheid en wordt haar lichaam en geest gestimuleerd om lekker te ontspannen. Dit kan haar helpen om beter te slapen en als ze beter slaapt, heeft Michelle meer energie over om op een goede manier haar heftige jaar te verwerken.

Het goede doel

Michelle vond het leuk dat we langs waren gekomen voor een donatie. Ze reageerde super enthousiast op het krijgen van een Calmzy. We maken voor het goede doel (zoals Michelle) een serie op YouTube, waarin we mensen in nood opzoeken die behoefte hebben aan een betere slaap. Daarom zijn we op zoek naar mensen waarvan jij denkt dat ze een Calmzy verzwaringsdeken nodig hebben, zodat ze hun nachtrust kunnen verbeteren. Wil jij iemand in nood helpen? Laat het ons weten via e-mail, in een reactie onder een van de video’s of neem contact op via de telefoon! Wij komen dan persoonlijk een Calmzy verzwaringsdeken doneren.

Bekijk hier de Calmzy Charity Story #2

Benieuwd naar de reactie van Michelle? Bekijk deze Calmzy Charity Story op YouTube!

Vind je dit initiatief leuk? Abonneer dan op ons YouTube kanaal en like de video! Zo krijgen we meer aandacht voor het goede doel!

Bekijk de Calmzy Charity Story #2 nu op YouTube!