Contact

Heb je een vraag? Kijk dan even tussen de FAQ. Mocht je vraag er niet tussen staan, neem dan contact op met ons. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wij horen graag van je

Contactgegevens

9.2 /10

Beoordelingen

Voor ik bestelde had ik nog wat vragen en werd meteen geholpen. Ben nog steeds blij met de aankoop. Zeker aan te raden! Goede en snelle service/levering

Priscilla (Mechelen) - 10/10

Geprobeerd vanwege onrustig slapen. Op internet gezien dat een verzwaarde deken daartegen kan helpen. De deken gaf mij niet de gehoopte rust. Bij Calmzy besteld omdat ik gelezen had dat retourneren geen probleem was. Dat bleek inderdaad het geval.

W. (Haren) - 9/10

Goede productinformatie en snelle levering!

Yvette (De Meern) - 10/10

Naar volle tevredenheid

e (Heerlen) - 10/10

Levering volgens afspraak. Speciale hoes met lussen ideaal om deken op zijn plek te houden binnen de hoes. Deken helpt wel om beter te slapen, lost slaapprobleem helaas niet op. Wel genoeg effect om deken te blijven gebruiken. Alle beetjes helpen.

D (Blijham) - 9/10

Al een hele lange tijd slaap ik slecht en door een tip om dit dekbed te kopen slaap ik eindelijk veeel beter. Door het zware dekbed wat je omsluit slaap ik in ieder geval veel beter. Ik kan het iedereen aanbevelen

Karin (Arnhem) - 10/10

Eindelijk weer heerlijk geslapen sinds jaren

Julite (Westerhoven ) - 9/10

Hij doet idd wat gesteld wordt. Is een tweede huidje en zorgt dat ik me veilig voel en dus 's nachts geen stress heb.

Hanne de Wilde (Oostvoorne) - 10/10

Snelle levering , goed bereikbaar voor informatie, vriendelijk geholpen. Zelf heb ik een verzwarings deken besteld. De deken geeft een beschermend , omhullend gevoel, hoewel ik nog niet het idee heb dat ik er beter van slaap.

Mariska (Castricum ) - 8/10

lekker geslapen

Linda (Rucphen) - 9/10