Dit zijn de voordelen van een verzwaringsdeken.

Berich afbeelding

Iedereen wil het zo graag. Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze het hebben; een goede diepe nachtrust. We willen snel in slaap vallen en pas ’s ochtends uitgerust weer wakker worden. Voor velen een droom die helaas geen werkelijkheid is. Vele mensen vragen zich dan ook af: hoe kan ik beter slapen?

In een tijd waarin de prikkels van buitenaf alleen maar toenemen, is het soms lastig om je hoofd rustig te houden. Deadlines, files, rijen in de supermarkt en smartphones zorgen voor een constante stroom aan prikkels die je aandacht vragen. Doordat je hoofd maar door blijft ratelen, heeft dit als gevolg dat we ’s avonds in bed maar lastig in slaap kunnen komen en in slaap kunnen blijven.

Met een verzwaringsdeken slaap je beter

Een goede oplossing voor een betere slaap is een Calmzy verzwaringsdeken. Een Calmzy verzwaringsdeken heeft een aantal voordelen ten opzichte van een normaal dekbed. Omdat een Calmzy verzwaringsdeken zwaarder is dan de deken die je gewend bent om onder te slapen, heeft dit een goed effect op ons zenuwstelsel. Door het extra gewicht slaap je beter en daarnaast heeft een Calmzy nog andere voordelen:

  • Je raakt meer ontspannen
  • Je beweegt veel minder door het omsluitende gewicht
  • Je ervaart een ontzettend aangenaam gevoel
  • Je krijgt een gevoel van veiligheid
  • Je ervaart een vermindering van stress
  • Je creëert het gevoel van een liefdevolle knuffel
  • Je gevoelens voor angst nemen af

Een Calmzy verzwaringsdeken is de knuffel die je nodig hebt om die rust te ervaren die je lichaam nodig heeft. Het zorgt voor een afname van stress en angst en een toename van rust en ontspanning. Doordat je beter slaapt heb je meer energie in de ochtend. De toename in energie kunnen we omzetten om bewuster en efficiënter met onze drukke dagen om te gaan. Beter slapen begint met een Calmzy.

Geen bijwerkingen met een verzwaringsdeken

Een van de grootste voordelen van een Calmzy verzwaringsdeken is dat er geen bijwerkingen zijn. Bij traditionele medicijnen heb je vaak last hebt van ongewenste bijwerkingen zoals gewichtstoename, energie afname overdag of verslaving. Een Calmzy verzwaringsdeken ligt altijd voor je klaar om je een knuffel te geven. Het zorgt ervoor dat je lichaam op natuurlijke wijze de benodigde hormonen voor rust aanmaakt, zonder ook maar een pil te hoeven slikken. Dit betekent dat je geen last hebt van vervelende bijwerkingen.

De beste investering voor een goede slaap

Trouwens die pillen die we zo massaal kopen met z’n allen om beter te kunnen slapen, kosten ook nog eens een hoop geld. Dan wel via de zorgverzekering, of via eigen middelen zijn we elk jaar miljoenen aan het betalen voor een poging tot een betere slaap.

Het voordeel van een Calmzy is dat het maar een eenmalige duurzame investering is. Er zijn geen terugkerende maandelijkse kosten voor het aanschaffen van slaapmedicatie. Een Calmzy verzwaringsdeken helpt je elke dag met een betere slaap, zonder elke keer naar de apotheek te moeten. De beste investering voor een goede slaap is zonder twijfel een Calmzy verzwaringsdeken, want daar heb je nog jaren – elke dag profijt van. Ben je benieuwd wat een Calmzy voor jou zou kosten? Neem dan een kijkje op onze productpagina.