FAQs

Heb je een vraag? Hieronder staan de meest gestelde vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact op via e-mail of telefoon.

9 antwoorden

Hoe bepaal ik het gewicht van mijn verzwaringsdeken?

Het juiste gewicht van een verzwaringsdeken is voor iedereen anders. Het is belangrijk dat het juiste gewicht gekozen wordt, voor een optimaal effect van Deep Pressure Stimulation. Wij adviseren een verzwaringsdeken te kopen die tussen de 9% en 12% van je eigen lichaamsgewicht bedraagt.

Wie kan gebruik maken van verzwaringsdekens?

Iedereen kan gebruik maken van een Calmzy verzwaringsdeken. Met het formaat en gewicht wat we momenteel aanbieden is het echter niet geschikt voor baby’s en kleine kinderen. Een verzwaringsdeken heeft een positief effect op mensen die leiden aan bepaalde stoornissen zoals ADHD, autisme en depressie, maar ook mensen die problemen hebben met slapen, leiden aan slapeloosheid of stress.

Waar kan ik een Calmzy verzwaringsdeken kopen?

Je kunt Calmzy verzwaringsdekens kopen via de Calmzy Shop.

Kan ik mijn verzwaringsdeken met iemand delen?

Calmzy verzwaringsdekens zijn gemaakt voor 1 persoon. Een optimaal effect wordt bereikt wanneer 1 persoon gebruik maakt van een Calmzy verzwaringsdeken. Het wordt aangeraden om voor twee personen, twee verzwaringsdekens te bestellen.

Is een Calmzy verzwaringsdeken geschikt voor de wasmachine?

Nee, een Calmzy verzwaringsdeken is niet geschikt voor een wasmachine. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een Calmzy met koude handwas kunt schoonmaken. Daarom adviseren wij om een Calmzy cover ook te kopen. Deze Calmzy cover kun je in de wasmachine uitwassen! Met deze upgrade is je verzwaringsdeken minder slijtage gevoelig en lig je altijd zacht en comfortabel in bed. Onmisbaar voor wie echt beter wil slapen.

Is een Calmzy verwaringsdeken geschikt voor de droger?

Nee, een Calmzy verzwaringsdeken is niet geschikt voor een droger. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een Calmzy het beste kunt drogen.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Alle bestellingen die voor 15:59 uur gedaan worden via Calmzyshop.nl, worden de volgende dag bij u thuis bezorgd. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Wordt een Calmzy gratis bezorgd?

Ja, een Calmzy wordt altijd gratis verzonden, via een van onze verzendpartners DHL of Postnl. U ontvangt na het plaatsen van een bestelling altijd een track en trace code, zodat u het pakket kunt volgen.

Kan ik mijn Calmzy retour sturen?

Natuurlijk! Retourneren en is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling.  Als de Calmzy deken u niet bevalt, kunt u hem gewoon retourneren. Het product moet compleet en in originele verpakking geretourneerd worden, mag geen haar of andere menselijk materiaal bevatten en moet in originele en onbeschadigde staat zijn. Kosten voor het retourneren zijn voor de klant. Voordat u het pakket retourneert, dient u contact op te nemen met ons. Daarvoor moet u een mail sturen naar:
E-mail adres: info@calmzy.nl

Geen antwoord op uw vraag gevonden...Contact ons