Ontstaan uit noodzaak en gedreven door passie

Calmzy is opgericht door persoonlijke ervaring met slecht slapen

Facebook

Volg Calmzy op Facebook voor leuke winacties en blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen!

Instagram

Volg Calmzy op Instagram voor leuke winacties en blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen!

YouTube

Volg Calmzy op YouTube voor informatieve video's, donaties en tutorials van Calmzy producten!

Slaap nooit meer hetzelfde

Slapen is een dingetje. Niet alleen voor mij, maar wereldwijd voor ontzettend veel mensen. Door dagelijkse drukte en hectiek is het soms lastig om mijn hoofd rust te geven. Dat komt vooral ’s avonds in bed tot uiting. Het moment wanneer de omgeving stil en donker is en de aandacht zich intern naar je gedachten verplaatst.

Mijn gedachten hebben vele verhalen, maar slaap komt daar niet in voor. Ik heb al veel pogingen gedaan om mijn slaap te verbeteren; medicijnen, therapieën, trainingen en mindfulness. Op lange termijn helaas tevergeefs. ADHD speelt een grote rol daarin, maar ik weet dat mensen zonder ADHD er ook last van hebben.

Op een dag lees ik over een verzwaringsdeken. Ik had er nog nooit van gehoord. Het helpt beter te slapen en dieper te slapen. Ik wil graag beter slapen, dus ik bestel een verzwaringsdeken. Ik heb daarna nooit meer hetzelfde geslapen. Waarom heb ik hier nog nooit van gehoord?

Ik praatte erover met mensen in mijn omgeving. Zij hadden er ook nog nooit van gehoord. Dat moet veranderen dacht ik. Een verzwaringsdeken moet voor iedereen beschikbaar worden. Ik weet immers zelf hoe waardevol dit product in mijn leven is. Ik ben ervan overtuigd dat ik veel mensen kan helpen om beter te slapen.

Mijn naam is Jurgen, en die overtuiging is de reden waarom ik Calmzy opgericht heb. Omdat ik weet dat zoveel mensen graag beter willen slapen. Met dit product bied ik mensen die mogelijkheid. Want ik weet dat mijn leven beter en gezonder wordt wanneer ik goed slaap. Met Calmzy help ik mee aan het verbeteren van de slaap, zodat we met zijn alle gezonder en gelukkiger leven.

Met vriendelijke slaapgroet,

Jurgen

"Ben erg blij met eigenlijk alles. De deken is uiteraard heerlijk maar de service van Jurgen draagt heel veel bij aan het totale plaatje in dit geval! Ben er erg blij mee en wat ik zo bijzonder vind is dat mijn ademhaling een stuk lager ligt met die deken bovenop me!"
Colinda
Oosterhout

slaap nooit meer hetzelfde

Voor 22:59 uur besteld is vandaag gratis verzonden met track en trace.