Ons Verhaal

Ontstaan uit noodzaak en gedreven door passie.

Afbeelding

Nooit meer hetzelfde geslapen.

Slapen is een dingetje. Niet alleen voor mij, maar wereldwijd voor ontzettend veel mensen. Door dagelijkse drukte en hectiek is het soms lastig om mijn hoofd rust te geven. Dat komt vooral ’s avonds in bed tot uiting. Het moment wanneer de omgeving stil en donker is en de aandacht zich intern naar je gedachten verplaatst.

Mijn gedachten hebben vele verhalen, maar slaap komt daar niet in voor. Ik heb al veel pogingen gedaan om mijn slaap te verbeteren; medicijnen, therapieën, trainingen en mindfulness. Op lange termijn helaas tevergeefs. ADHD speelt een grote rol daarin, maar ik weet dat mensen zonder ADHD er ook last van hebben.

Op een dag lees ik over een verzwaringsdeken. Ik had er nog nooit van gehoord. Het helpt beter te slapen en dieper te slapen. Ik wil graag beter slapen, dus ik bestel een verzwaringsdeken. Ik heb daarna nooit meer hetzelfde geslapen. Waarom heb ik hier nog nooit van gehoord?

Ik praatte erover met mensen in mijn omgeving. Zij hadden er ook nog nooit van gehoord. Dat moet veranderen dacht ik. Een verzwaringsdeken moet voor iedereen beschikbaar worden. Ik weet immers zelf hoe waardevol dit product in mijn leven is. Ik ben ervan overtuigd dat ik veel mensen kan helpen om beter te slapen.

Mijn naam is Jurgen, en die overtuiging is de reden waarom ik Calmzy opgericht heb. Omdat ik weet dat zoveel mensen graag beter willen slapen. Met dit product bied ik mensen die mogelijkheid. Want ik weet dat mijn leven beter en gezonder wordt wanneer ik goed slaap. Met Calmzy help ik mee aan het verbeteren van de slaap, zodat we met zijn alle gezonder en gelukkiger leven.

Onze Missie

Onze missie met Calmzy is om mensen bewust te maken over hoe belangrijk slaap is in ons leven. We willen de slaapkwaliteit van zoveel mogelijk mensen verbeteren met onze Calmzy verzwaringsdekens!

Ook helpen wij mensen die problemen hebben met onder andere stress, slaapproblemen, ADHD, autisme of depressie. We bieden hen de mogelijkheid om te profiteren van de wondere wereld van verzwaringsdekens.

Afbeelding

Waarom kiezen voor Calmzy verzwaringsdekens?

Beter slapen en ontspanning die je verdiend.

  • Via bol.com voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
  • Ondersteund door wetenschap met Deep Pressure Stimulation.
  • Superieure producten van de beste kwaliteit.
  • 30 dagen slaapgarantie. Wel hetzelfde geslapen? Stuur gratis retour, wij stellen geen vragen.
  • Klantenservice zit in ons hart, bel of mail gerust, wij staan je graag te woord!

Bekijk producten

Wat is een verzwaringsdeken?

Een verzwaringsdeken is hetzelfde als een normale deken, maar heeft een zwaarder gewicht. Het gewicht wordt gelijkmatig over het lichaam verdeeld, waardoor je minder beweegt terwijl je slaapt. Het simuleert het gevoel van een stevige knuffel en geeft een gevoel van ontspanning.

Hoe werkt het?