Verzending

Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden wij al onze bestellingen via Pakketpost met Track & Trace code! De verzendkosten zijn gratis naar Nederland en België!

Levering

Alle bestellingen die voor 22:59 uur gedaan zijn, worden dezelfde dag verzonden. Meestal wordt je bestelling dan de volgende dag (behalve zondag) geleverd door PostNL of DHL. Als je niet thuis bent, wordt het pakket bij de buren bezorgd of de bezorger probeert het de volgende dag opnieuw.

Retourneren

Het kan voorkomen dat je een product wilt retourneren. Dit kan bij ons binnen 30 dagen na het ontvangen van de bestelling. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed. Je hebt 30 dagen om het retour te melden en vanaf het moment van melden 14 dagen om de bestelling te retourneren.

Volg onderstaande stappen om de retourprocedure zo soepel mogelijk te laten verlopen:

  1. Stuur een email naar retour@calmzy.nl (check je spam/ongewenst map voor reactie). Je ontvangt dan een link voor de retourprocedure en meld je aan met je ordernummer en e-mailadres.
  2. Doorloop alle stappen.
  3. Geef je pakketje af bij het gekozen postkantoor.
  4. Wij zullen het bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangen van retour terugstorten.

Mag het terug?

Wij controleren grondig op de retourvoorwaarden. Voorwaarden voor het accepteren van de retour:

Calmzy verzwaringsdekens :

- In originele en onbeschadigde staat
- Vrij van (huisdier)haar, vlekken of ander menselijk materiaal
- In onbeschadigde en originele verpakking

  • Ben je nog niet zeker? Je kunt de Calmzy uitproberen, dat is geen probleem. Doe dit het liefst met een oude dekbedovertrek of oude hoes, zodat de Calmzy in originele staat retour gestuurd kan worden en aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Calmzy verzwaringsdeken hoezen :

- In originele en onbeschadigde staat
- Vrij van (huisdier)haar, vlekken of ander menselijk materiaal
- In onbeschadigde en originele verpakking (Voor het beoordelen van een hoes is de verpakking verwijderen niet nodig)

  • Indien je het materiaal van de hoes verder wilt controleren, adviseren wij om de verpakking netjes open te maken zodat je de stof kunt voelen. Haal de hoes niet volledig uit de verpakking, omdat wij dan niet kunnen controleren of het is gebruikt!

Hoe lang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

Nadat je een melding van herroeping hebt ingediend, heb je nog 14 dagen om je bestelling te retourneren. Hierbij raden wij wel aan om je bestelling zo snel mogelijk retour te sturen om het proces te versnellen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen en goedgekeurd dan zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk crediteren, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangen retour. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Moet ik betalen voor de retourkosten?

Ja, de retourkosten liggen bij jou als klant.