Verzending en Retouren

3-5-2020 UPDATE CORONA

Door de enorme algehele toename van online bestellingen is er bij vervoerders en pakketdiensten enorme vertraging bij de bezorging ontstaan. Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen, echter kan het langer duren dan u van ons gewend bent. Het kan zijn dat u rekening moet houden met een vertraging van 3 tot 5 werkdagen. Onze excuses voor het ongemak.

Verzending

Alle bestellingen die voor 22:59 uur gedaan worden via Calmzyshop.nl, worden dezelfde dag verzonden. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Retourneren

Retourneren en is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling. Het product moet compleet en in originele verpakking geretourneerd worden, mag geen haar of andere menselijk materiaal bevatten en moet in originele en onbeschadigde staat zijn. Kosten voor het retourneren zijn voor de klant. Voordat u het pakket retourneert, dient u contact op te nemen met ons. Daarvoor moet u een mail sturen naar:

E-mail adres: info@calmzy.nl

U ontvangt dan binnen 1 werkdag (ma-vr) retour informatie.