Wij hebben een natuurlijke oplossing voor slecht slapen - zónder bijwerkingen 

Niet in slaap vallen door stress, angst of piekeren? Slaap is een essentieel onderdeel van je leven. Slecht slapen door stress, angst, piekeren of andere oorzaken kan een hele grote impact hebben op de kwaliteit van je leven. Slaap is het fundament voor een goede gezondheid, energie en een gelukkig leven.

Slaapproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben. Stress, emotionele gebeurtenissen, pijn, jonge kinderen en zo zijn er nog vele oorzaken te benoemen.

Als je vaker slecht slaapt, raak je gefrustreerd dat je niet goed kunt slapen en er ontwikkelt een angst naar gebrek aan slaap. Dus wat moet je doen als je niet kan slapen?

Ben jij klaar om jouw slaapproblemen op te lossen? Probeer dan een verzwaringsdeken. Lees verder over verzwaringsdeken via de knop hieronder.

Dit hele verhaal kan ook anders!
Een verzwaringsdeken als oplossing voor slaapproblemen

De ultieme slaaptip

Een verzwaringsdeken als oplossing voor slaapproblemen

Geloof het of niet. Om beter te kunnen slapen, hoef je niet altijd medicijnen te gebruiken of in therapie te gaan. Het kan ook op een andere manier. Wij hebben de ultieme tip om beter te slapen en jouw slaapproblemen oplossen! Een verzwaringsdeken. Een deken die een stuk zwaarder is dan een normaal dekbed en die kinderen en volwassenen kan helpen bij slaapproblemen en angststoornissen maar ook bij ADHDautisme en overprikkeling.

Verzwaringsdekens zijn aan een regelrechte opmars bezig. Niet gek, aangezien steeds meer mensen de voordelen van deze dekens zien. Deze dekbedden van 2,3 tot 10 kilogram kunnen kinderen en volwassenen door Diepe Druk Stimulatie helpen bij diverse slaapproblemen. 

Wil je meer weten over de wetenschap achter verzwaringsdekens? Lees dan verder via de knop hieronder.

Hoe kies je het juiste gewicht? 

Hier is een hele makkelijke formule voor!

Het juiste gewicht van een verzwaringsdeken is voor iedereen anders. Het moet afgestemd zijn op jouw eigen lichaamsgewicht.

Om het gewicht van een verzwaringsdeken te bepalen ga je uit van 10% van het lichaamsgewicht. Dit geeft het optimale DDS effect. 

Je bent een stap dichter bij om je slaapproblemen op te lossen

Koop nu je Calmzy een slaap nooit meer hetzelfde