Wat is een verzwaringsdeken?

Een verzwaringsdeken is hetzelfde als een normale deken waar je ’s avonds onder slaapt, maar heeft een zwaarder gewicht. Het zware gewicht geeft het gevoel van een stevige knuffel. Hierdoor creëer je op een natuurlijke manier een aantal positieve effecten. Een verzwaringsdeken is een vervanging voor je nomale deken.

Bekend van o.a.:

Voor ik bestelde had ik nog wat vragen en werd meteen geholpen. Ben nog steeds blij met de aankoop. Zeker aan te raden! Goede en snelle service/levering
Priscilla
Mechelen
Wat is een verzwaringsdeken

Wat doet een verzwaringsdeken?

De onderliggende wetenschap bij verzwaringsdekens is Diepe Druk Stimulatie (DDS). DDS is een constante diepe druk op het lichaam, die subtiel en gelijkmatig over het lichaam verdeeld wordt. De diepe druk voelt fijn aan en geeft het gevoel van een stevige knuffel waardoor je heerlijk kunt ontspannen en diep kunt slapen.

7 LAGEN TOP KWALITEIT DESIGN

De Calmzy verzwaringsdeken is gemaakt van 7 lagen in plaats van 5 lagen voor een betere slaapervaring. Gemaakt van 100% hoogwaardig ademend katoen met twee extra beschermlagen die ervoor zorgen dat het glaszand niet gaat lekken, waardoor je verzwaringsdeken langer meegaat!

Wat is een verzwaringsdeken

Voordelen van een verzwaringsdeken:

Wat is een verzwaringsdeken

Slaap makkelijker en dieper

Het zware gewicht werkt zeer ontspannend. Daardoor val je gemakkelijker in slaap, ook de diepe slaap wordt bevorderd.
Wat is een verzwaringsdeken

Ontspan je hele lichaam

Een Calmzy Verzwaringsdeken geeft het gevoel van een stevige knuffel, dit werkt ontspannend en rustgevend.
Wat is een verzwaringsdeken

Verminder angst en stress

Studies tonen aan dat verzwaringsdekens het serotonine en melatonine gehalte verhogen, terwijl cortisol gehaltes verlaagd worden.
Wat is een verzwaringsdeken

Word vol energie wakker

Betere rust betekent meer energie. Sta fitter op dan ooit tevoren!
Wat is een verzwaringsdeken

VERZWARINGSDEKEN KIEZEN? ULTIEM STAPPENPLAN

Het kiezen van een verzwaringsdeken kan complex zijn! Dus hoe kun je het beste kiezen met zo’n enorm aanbod aan verzwaringsdekens? In onze speciale blog lees je over de belangrijkste aspecten wanneer je overweegt om een verzwaringsdeken te kopen. We hebben een uitgebreid stappenplan opgezet waarin we je helpen om te kiezen wat het beste bij je past.

HOE KIES IK HET JUISTE GEWICHT?

Het juiste gewicht van een verzwaringsdeken is voor iedereen anders. Het is belangrijk dat het juiste gewicht gekozen wordt, voor een optimaal effect van Diepe Druk Stimulatie. Wij adviseren een verzwaringsdeken te kopen die een gewicht van ongeveer 10% van je eigen lichaamsgewicht heeft.

Wat is een verzwaringsdeken
Wat is een verzwaringsdeken

ALLES DRAAIT OM HORMONEN

Wist je dat hormonen voor een groot deel bepalen hoe goed je slaapt? Hormonen hebben een groot aandeel in lichamelijke functies zoals gedrag, gevoel, emoties en slaapritme. Verzwaringsdekens ondersteunen de aanmaak van hormonen die verantwoordelijk zijn voor slaap en een goed gevoel, terwijl het hormonen gerelateerd aan stress en angst laat afnemen.

"Zoveel jaren slecht slapen, toen de deken aangeschaft. Ik hoopte zo op een betere nachtrust, maar in het begin merkte ik niks. Dus contact gezocht met Calmzy. Hij voelde mijn onzekerheid aan. En belde mij meteen op en nam mijn onrust weg. Nu een aantal weken verder kan ik niet meer zonder. Eindelijk hele nachten doorslapen. Bedankt Calmzy"
Anja
Sliedrecht

slaap nooit meer hetzelfde

Voor 22:59 uur besteld is vandaag gratis verzonden met track en trace.