Verzwaringsdeken 7 kg voor volwassenen | Calmzy

Verzwaringsdeken 7 kg

Beter slapen begint met Calmzy. Stap nu in de wondere wereld van verzwaringsdekens met een Calmzy verzwaringsdeken 7 kg. Het extra gewicht van een verzwaringsdeken 7 kg geeft het gevoel van een stevige knuffel waardoor je makkelijker en dieper slaapt. De diepe druk op jouw lichaam ontspant je zenuwstelsel  en helpt om stress en angst te verminderen. Een Calmzy verzwaringsdeken 7 kg wordt aanbevolen voor mensen met een lichaamsgewicht tussen de 61 kg en 70 kg.

De onderliggende wetenschap bij verzwaringsdekens is Diepe Druk Stimulatie (DDS). DDS is een constante diepe druk op het lichaam, die subtiel en gelijkmatig over het lichaam verdeeld wordt. Lees hier meer over Diepe Druk Stimulatie. Verzwaringsdekens ondersteunen de aanmaak van hormonen die verantwoordelijk zijn voor slaap (Melatonine) en een goed humeur (Serotonine), terwijl het hormonen gerelateerd aan stress en angst (cortisol) laat afnemen.

Het kiezen van een verzwaringsdeken kan complex zijn! Dus hoe kun je het beste kiezen met zo’n enorm aanbod aan verzwaringsdekens? In dit Calmzy verzwaringsdeken stappenplan lees je over de belangrijkste aspecten wanneer je overweegt om een verzwaringsdeken te kopen. Wij adviseren een verzwaringsdeken te kopen die een gewicht van ongeveer 10% van je eigen lichaamsgewicht heeft. Redactrice Eva van de Libelle testte een Calmzy verzwaringsdeken, lees en kijk op libelle.nl wat haar ervaring is!

Verzwaringsdeken 7 kg

Actieve filters

7 KG Calmzy Superior Chill...

€ 129,95 € 159,95

Slaap nooit meer hetzelfde Deze bundel bevat een...